Black Friday - Actie :  - 25% !!
 (enkel geldig bij aankoop voucher op 24-11-23)

Ballonticket Vlaanderen is een familiebedrijf dat al bijna 35 jaar ballonvaarten uitvoert! We zijn vooral actief in het Pajottenland, de Zwalmstreek, de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen. Deze mooie regio's zijn ideaal om te wandelen en te fietsen, maar zijn vooral adembenemend vanuit een luchtballon.


Reeds 1000-den passagiers hebben dit samen met ons kunnen beleven en elke vaart is een avontuur op zich.


De avondvaarten zorgen voor prachtige kleurschakeringen terwijl de zon langzaam ondergaat. Wil je een speciale beleving, kies dan voor een ochtendvaart. De opkomende zon, de natuur die zachtjes ontwaakt, nevelslierten die laag boven de velden hangen en kerktorens die daar bovenuit steken. Mooier kan je dag niet beginnen.


Een standaardvaart bestaat uit de ontvangst op het opstijgterrein, een veiligheidsbriefing, een ballonvaart van minimaal 1 uur en een après ballooning met cava.


Voor "Black Friday" bieden we een korting aan van 25% op al onze vouchers die aangekocht worden op vrijdag 24 november 2023 (geldig tot 31-12-2025):

Bij een standaardvaart kan je je vouchers dan aankopen aan 120 euro per persoon in plaats van 160 euro.


Kies je voor een privévaart dan krijg je een onmiddellijke korting van 25% op de totaalprijs.

Lanceringsaanbod!!!  Bestel je op Black Friday een volle mand voor 12 personen dan betaal je uitzonderlijk 1300 euro in plaats van 1900 euro.  Een onmiddellijke korting van 600 euro!!!    Enkel te boeken op 24/11/2023


Voor deze actie kan je niet online bestellen maar moet je drukken op onderstaande knop.  De aanvraag moet gebeuren op 24-11-2023 (00u00 tot 23u59) maar is niet bindend.

Wij hopen jullie binnenkort te mogen begroeten in onze mand voor een onvergetelijk avontuur!

Vouchers voor deze actie kan je enkel aanvragen door te klikken op onderstaande knop


Klik op onderstaande knop en stuur ons je gegevens door. alsook het gewenste aantal tickets  en welk type vaart (standaard of privé)  We sturen je dan per mail de betaalinstructies.   Van zodra de betaling is uitgevoerd is de aankoop bindend en sturen we jou de digitale vouchers per mail.

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties!